NESCAFÉ Demo

Oferă angajaților sau clienților tăi să testeze produsele noastre pentru tine! Solicită rapid și ușor un demo cu una din soluțiile noastre de cafea.

Click pentru un formular NESCAFÉ Demo

La NESCAFÉ, acordăm o mare importanță nivelului de satisfacție pe care îl aveți în ceea ce priveste serviciul de cafea. De asemenea, știm cât de importantă este opinia angajaților, a colegilor și a clienților atunci când iei decizia de a achiziționa o soluție de cafea. De aceea ne face plăcere să-ti oferim posibilitatea de a testa experiența furnizată de soluțiile noastre de cafea: automate, ingrediente, accesorii și servicii.

NESCAFÉ Demo

În 3 pași simpli:
 1. Accesați formularul de solicitare NESCAFE Demo

Completați informațiile necesare pentru a vă putea contacta.

 2. Selectați mix-ul de ingrediente și accesorii.

Fie ca este vorba de blenduri de cafea boabe sau cafea solubilă, de premixuri de cafea, de ceai sau ciocolată, ne propunem să oferim consumatorilor noștri o experiență de consum deosebită.

 3. Împreună cu specialistul NESCAFÉ  stabiliți ce aparat de cafea se potrivește cel mai bine organizației dvs.
Oferim o gamă largă de aparate de cafea flexibile și fiabile, potrivite pentru orice tip de consum. De la facilități mici până la un număr mare de utilizatori. Pentru espresso perfect, pentru un cappuccino delicios, de la cafea solubilă la cafea boabe, astfel încât să puteți oferi fiecărui consumator o băutură specială cu ajutorul aparatului de cafea selectat.

 Contactați-ne și vom fi bucuroși să căutăm împreună cu tine posibilitatea realizării unui demo în cadrul organizația tale. Este foarte ușor de aranjat. Veți experimenta imediat serviciul și flexibilitatea NESCAFÉ.