BURGER VEGETAL PE BAZĂ DE PLANTE PENTRU RESTAURANTE

GARDEN GOURMET Sensational Burger oferă același gust și textură suculentă cu cele ale unui burger din carne. Dacă sunteți în căutarea unui burger vegetal care să arate, să poată fi gătit, să miroase și să aibă gustul real, Sensational Burger a fost creat pentru a oferi o aromă și o experiență uimitoare.

VEZI PRODUSUL!

chiftele burget vegetal
garden gourmet sensational burger

Gătește la cuptor, prăjit pe tigaie sau la grătar

Acest burger vegan este produs din proteine vegetale, bogate în proteine din soia și sursă de fibre. GARDEN GOURMET Sensational Burger poate fi gătit la cuptor, prăjit pe tigaie sau la grătar.

INGREDIENTE SIMPLE, PE CARE LE CUNOȘTI

GARDEN GOURMET Sensational Burger este o chiftea vegetala pentru burger, preparată din ingrediente simple: soia, grâu și ulei. Folosim proteine din soia în majoritatea produselor noastre, deoarece conține toți cei nouă aminoacizi esențiali. Deoarece folosim o mulțime de legume și alte ingrediente pe bază de plante în produsele noastre, sunt o sursă bogată de fibre.

burger vegetarian romania
burger vegan bucuresti

SUSTENABILITATEA, PRIORITATEA NOASTRĂ

Ne-am provocat să ne accelerăm călătoria în materie de sustenabilitate devenind o marcă certificată, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2022. De asemenea, credem că ambalajul ar trebui să aibă o adoua viață, motiv pentru care le-am conceput pe ale noastre pentru a fi complet reciclabile.

SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU LOCAȚIA TA

Creați preparate inspirate pe bază de plante, veniți cu idei minunate de meniuri vegane și vegetariene și păstrați ritmul tendințelor de viitor. Cu un joc de texturi, culori și înlocuitori de carne pe bază de plante la îndemână, meniul dvs. vegetarian poate impresiona cu ușurință. Noi îți punem la dispoziție tot de ce ai nevoie.

 

newsletter email icon

Interesat de o ofertă?

Completează un scurt formular, iar colegii noștri te vor contacta cu o ofertă personalizată.