espressoare profesionale cafenea restaurant

BLEND-URILE DE CAFEA BOABE NESCAFÉ

Gama noastră de cafea NESCAFÉ pentru servirea în afara casei este dezvoltată cu multă inimă și pasiune. Rezultatul este o mare varietate de amestecuri de cafea prăjită, toate cu profiluri gustative unice și în formate adaptate pentru a se potrivi cu espressoarele de cafea pentru restaurante. Descoperiți și cafeaua noastră boabe certificată Rainforest Alliance.

cafea boabe pentru restaurant
cafea boabe nescafe

ESPRESSOARE ÎN COMODAT

Punem la dipoziția afacerii tale o gamă largă de espressoare de cafea profesionale, de ultimă generație. Închiriezi espressorul profesional și te bucuri de service, training și mentenanță.

ACCESORII DE CALITATE PENTRU O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ

Completează experiența din locația ta cu cești, pliculețe de zahăr și alte accesorii. Noi îți punem la dispoziție mai multe opțiuni din care poți alege.

aparate de cafea horeca
training barista romania

TRAINING BARISTA

Oferim instruire barista care include cunoștințe despre tipurile cafea, prepararea de espresso, frotarea laptelui și dezvoltarea senzorială. O calitate înaltă a cafelei servite va duce la clienți mulțumiți și loiali. Este o oportunitate pentru o rentabilitate sporită, iar șansa de instruire și dezvoltare, oferă angajați mai motivați și ambițioși.

SUSTENABILITATE - DE LA CULTIVAREA CAFELEI PÂNĂ LA CEAȘCA DE CAFEA

Fiind unul dintre cei mai mari jucători din sectorul cafelei, investim mai mult în producția durabilă de cafea pentru a asigura un viitor pentru producătorii de cafea. Depunem eforturi concrete pentru a asigura o aprovizionare responsabilă cu cafea de calitate și pentru a contribui la dezvoltarea socială și economică a fermelor. Este vorba, de asemenea, de reducerea impactului asupra mediului atât al cultivării cafelei, cât și al instalațiilor noastre de producție.

 

contact

Interesat de o ofertă?

Completează un scurt formular, iar colegii noștri te vor contacta cu o ofertă personalizată.