Legume și verdețuri deshidratate sub formă de granule

Fiind de încredere, convenabilă și prietenoasă cu bugetul, gama noastră Maggi se traduce prin mâncăruri accesibile, sănătoase și cu un gust desăvârșit. Îți face plăcere să îți servești consumatorii cu mâncarea pe care o adoră? Gama noastră Maggi ți se potrivește.

Vezi gama de produse!

condimente restaurante
maggi baza mancare

MAGGI SECRETUL GUSTULUI

Amestecurile de condimente Maggi Secretul Gustului vă ajută să faceți mese consistente atunci când gătiți cantități mari. Condimentul sub formă de pudră este un amestec de ierburi și condimente naturale, proaspete, care ușurează adăugarea cantității potrivite din fiecare componentă în vasul dvs.

VERSATILITATE ÎN BUCĂTĂRIE

Maggi oferă savoare și un gust delicios mâncărurilor tale, ajutându-te la prepararea unor mese delicioase. Ideal pentru orice fel de mâncare, de la supe si ciorbe la tocănițe, sosuri, pilaf, paste, fripturi și mâncăruri vegetariene.

maggi romania
condimente hotel

VIZIUNEA MAGGI

În 1883, Julius Maggi a avut o viziune: gust bun și mâncare hrănitoare accesibilă tuturor. Astăzi, peste 120 de ani mai târziu, această viziune este vie, MAGGI creând momente culinare bune pentru toți, prin gama versatilă de produse alimentare.

SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU HORECA

MAGGI Professional este o soluție special concepută pentru restaurante, cafenele, hoteluri și unități de catering. Te bucuri de suport dedicat afacerii tale, livrare - toate parte a soluției noastre.

 

newsletter email icon

Interesat de o ofertă?

Completează un scurt formular, iar colegii noștri te vor contacta cu o ofertă personalizată.