aparate de cafea

Pentru un business din zona serviciilor cafeaua este piesa de rezistență. Fie hotel, restaurant, bar, cofetărie, patiserie sau puncte comerciale din benzinării, echipamente profesionale precum aparate de cafea Nescafé sunt esențiale pentru succesul afacerii.

Beneficiezi de soluții complete de mobilier cafenea, aparate de cafea pentru hotel sau espressoare pentru restaurant, în funcție de nevoile tale. Oferta cuprinde și o gamă largă de sortimente de cafea Nescafé, automate de cafea performante.

Dacă ai un magazin de proximitate sau un salon de înfrumusețare cu servicii de lux poți să alegi automate de cafea pentru magazin, împreună cu proiectul preferat de coffee corner, care să ofere spațiului respectiv stil și rafinament.

Pentru firme și companii sunt disponibile aparate de cafea pentru birou, care pot fi amplasate în săli de ședință, birouri, cantine sau zone de așteptare. Un aparat de cafea Nescafé special conceput pentru locul de muncă reprezintă un avantaj important pentru angajați, colaboratori și clienți.

Ai la dispoziție o gamă variată de cafea, de cea mai bună calitate. Datorită ingredientelor premium și tehnologiei de ultimă oră cu care sunt dotate toate aparatele de cafea Nescafé, te bucuri întotdeauna de o ceașcă de cafea perfectă, din cele peste 12 tipuri de băuturi pe bază de cafea pe care le oferă automatele de cafea.

Alege ceea ce dorești din aceste soluții complete de cafea: cafea și automate pentru magazin, cafea și aparate de cafea pentru birou, cafea și espressoare pentru restaurant, cafea și aparate de cafea pentru hotel.

 
gama-de-cafea gama-de-aparate gama-de-mobilier
 

SOLUȚII COMPLETE DE CAFEA


 

Cafea și automate pentru magazin

Vezi cum putem optimiza soluția de cafea pentru locația ta.

Cafea și aparate de cafea pentru birou

Cafea gustoasă pentru angajați, birouri și clădiri office.

Cafea și espressoare pentru restaurant

Cafea pentru restaurante, baruri și cafenele.

Cafea și aparate de cafea pentru hotel

Cafea și aparate pentru mic dejun, bar sau cameră.

 
newsletter email icon

Interesat de o ofertă?

Completează un scurt formular, iar colegii noștri te vor contacta cu o ofertă personalizată.