Creează un meniu sănătos, divers și sustenabil cu Garden Gourmet sensational burger, care oferă clienților tăi adevărata experiență de burger, fără compromisuri asupra gustului sau texturii. Este vorba despre cel mai bun burger din soia, realizat cu ingrediente simple și naturale, exclusiv pe bază de plante: soia, grâu și ulei.

Cu siguranță că ai gustat un burger vegetarian sau un burger vegan și ai simțit diferența față de un burger obișnuit. Dacă vrei un burger vegetal care să ofere același gust și textură suculentă cu cele ale unui burger din carne alege Garden Gourmet sensational de la Nestlé. Poate fi pregătit acasă sau la restaurant, și este la fel de gustos dacă îl gătești la cuptor, prăjit pe tigaie sau la grătar

Ideal pentru un  meniu vegetarian sau un meniu vegan, acest burger din soia este alegerea potrivită, căci are un gust delicios și o aromă irezistibilă. În plus, reprezintă și o opțiune culinară sănătoasă, pentru că este produs din proteine vegetale, bogate în proteine din soia care au aminoacizi esențiali și sunt o excelentă sursă de fibre. 

Dacă ai o afacere în domeniul Horeca și ești în căutarea unor meniuri moderne, sănătoase și sustenabile, beneficiezi de o soluție completă pentru locația ta, pentru că furnizorul Nestlé îți pune la dispoziție toată gama de burgeri proaspeți, condimente, accesorii și rețete, împreună cu sesiuni de training și asistență de marketing.

 

BURGER VEGETAL PE BAZĂ DE PLANTE PENTRU RESTAURANTE

GARDEN GOURMET Sensational Burger oferă același gust și textură suculentă cu cele ale unui burger din carne. Dacă sunteți în căutarea unui burger vegetal care să arate, să poată fi gătit, să miroase și să aibă gustul real, Sensational Burger a fost creat pentru a oferi o aromă și o experiență uimitoare.

VEZI PRODUSUL!

chiftele burget vegetal
garden gourmet sensational burger

Gătește la cuptor, prăjit pe tigaie sau la grătar

Acest burger vegan este produs din proteine vegetale, bogate în proteine din soia și sursă de fibre. GARDEN GOURMET Sensational Burger poate fi gătit la cuptor, prăjit pe tigaie sau la grătar.

INGREDIENTE SIMPLE, PE CARE LE CUNOȘTI

GARDEN GOURMET Sensational Burger este o chiftea vegetala pentru burger, preparată din ingrediente simple: soia, grâu și ulei. Folosim proteine din soia în majoritatea produselor noastre, deoarece conține toți cei nouă aminoacizi esențiali. Deoarece folosim o mulțime de legume și alte ingrediente pe bază de plante în produsele noastre, sunt o sursă bogată de fibre.

burger vegetarian romania
burger vegan bucuresti

SUSTENABILITATEA, PRIORITATEA NOASTRĂ

Ne-am provocat să ne accelerăm călătoria în materie de sustenabilitate devenind o marcă certificată, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2022. De asemenea, credem că ambalajul ar trebui să aibă o adoua viață, motiv pentru care le-am conceput pe ale noastre pentru a fi complet reciclabile.

SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU LOCAȚIA TA

Creați preparate inspirate pe bază de plante, veniți cu idei minunate de meniuri vegane și vegetariene și păstrați ritmul tendințelor de viitor. Cu un joc de texturi, culori și înlocuitori de carne pe bază de plante la îndemână, meniul dvs. vegetarian poate impresiona cu ușurință. Noi îți punem la dispoziție tot de ce ai nevoie.

 

newsletter email icon

Interesat de o ofertă?

Completează un scurt formular, iar colegii noștri te vor contacta cu o ofertă personalizată.