aparat cafea nescafe

SOLUȚII COMPLETE DE CAFEA DE LA NESCAFÉ

Închiriază o soluție completă de cafea de la NESCAFÉ și te bucuri de cafea boabe, automate de cafea fiabile și service inclus. Soluțiile noastre comerciale NESCAFÉ, te ajută să oferi cafea de calitate clienților tăi. De la magazinele de proximitate, până la mici afaceri de familie, le facilităm comercianților să atragă consumatori de cafea, cu diverse preferințe. Te bucuri de aceiași calitate a băuturii, livrată constant clienților tăi.

cafea pentru magazine
cafea boabe nescafe

CAFEA BOABE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE

Punem la dipoziția afacerii tale o gamă largă de blenduri de cafea boabe NESCAFÉ pentru automatele de cafea profesionale. Nestlé Professional oferă inclusiv blenduri de cafea boabe cu certificare Rainforest Alliance.

AUTOMATE DE CAFEA VENDING SAU COMPACTE ÎN COMODAT

Te bucuri de aparate de cafea intuitive, automate vending sau compacte. Prepară băuturi calde irezistibile, gata de savurat în câteva secunde. Ai service inclus și intervenții rapide la nevoie.

aparate de cafea vending
coffee corner romania

OPȚIUNI MULTIPLE DE MOBILIER

Coffee cornere-le dezvoltate de NESCAFÉ aduc un plus pentru afacerea dvs, fie birou, benzinărie, patiserie, cofetărie sau hotel. Conceptul modern de mobilier pentru cafea atrage vizual clienții și vă oferă experiența unei cafenele.

SUPORT MARKETING PENTRU AFACEREA TA

Nestlé Professional îți oferă tot suportul de care ai nevoie pentru a avea o afacere prosperă. Te ajutăm cu materiale de promovare și campanii dedicate consumatorilor tăi.

 

newsletter email icon

Interesat de o ofertă?

Completează un scurt formular, iar colegii noștri te vor contacta cu o ofertă personalizată.