Wednesday, 14 July, 2021

Ca să fii eficient la serviciu și să creezi o atmosferă de lucru plăcută pentru angajați, colaboratori și clienți ai nevoie de aparate de cafea pentru birou. Cu ajutorul lor cea mai bună ceașcă de cafea este doar la un buton distanță, în orice moment al zilei.

Alege aparate de cafea Nescafé ca să beneficiezi de soluții complete de cafea pentru birou: aparate de cafea solubilă, aparate de cafea boabe, boabe de cafea Nescafé, chiar și un mic frigider pentru lapte lichid.

Te vei bucura de cea mai bună ofertă de cafea la birou și vei putea alege variante preferată dintre  aparate de cafea în custodie sau  mașină de cafea de închiriat. În oricare dintre situații ai la dispoziție  service și mentenanță.

Poți să soliciți toată gama de amestecuri de cafea boabe Nescafé, ca să prepari cafea neagră sau cea cu lapte, băuturi, pe bază de cafea și mixuri pline de arome din cele mai fine blenduri. Dacă preferi cappuccino sau latte cu multă spumă, ai la dispoziție un meniu cu peste 12 selecții, disponibile printr-o simplă apăsare de buton. Astfel, în doar câteva minute savurezi o cană din băutura preferată.

Ca să amenajezi un coffee corner în sala de ședințe sau în zona de odihnă poți să alegi modelul preferat din oferta de mobilier și accesorii. Specialiștii de la Nescafé asigură montajul aparatului de cafea, alimentarea aparatului și intervențiile tehnice. 

Pentru dimineți revigorante și ședințe productive alege aparate de cafea Nescafé, iar ziua de lucru va deveni mai bună! 

 

SOLUȚII COMPLETE DE CAFEA PENTRU BIROU

Cafeaua la locul de muncă are mai multe scopuri: te revigorează și te ajută să te focusezi, la discuțiile cu colegii, ca parte evidentă a întâlnirilor și la sfârșitul fiecărui prânz. Indiferent când sau unde beți cafeaua, ar trebui să fie delicioasă. Chiar și la locul de muncă. NESCAFÉ îți oferă un pachet complet: aparat de cafea în custodie, cafea boabe și solubilă, mobilier, accesorii și mentenanță.

cafea la birou
cafea boabe nescafe

DIVERSITATE DE CAFEA BOABE

Pentru birou, am pregătit o gamă largă de amestecuri de cafea boabe NESCAFÉ. Fie că preferi cafeaua neagră sau cea cu lapte, blend-urile noastre vor satisface chiar și cele mai sofisticate cerințe în materie de cafea.

AUTOMATE DE CAFEA PENTRU BIROU ÎN CUSTODIE

Aparatele noastre de cafea pentru birou pot prepara o gamă largă de băuturi, pe bază de cafea boabe sau solubilă, dar și mixuri (NESCAFÉ 3in1, NESQUIK, etc). Opțional poți alege și un frigider de lapte, pentru a prepara un Cappuccino sau Latte cu multă spumă.

aparate de cafea pentru birou chirie
servicii cafea birou

MENIU DE BĂUTURI LA ALEGERE

Îți propunem un meniu de peste 12 selecții de băuturi diferite, inclusiv băuturi pe bază de lapte lichid. Clasicul Espresso sau extravagantul Flat White? Da, le ai pe toate la o atingere de buton.

SERVICII TEHNICE INCLUSE

Montajul aparatului de cafea, alimentarea aparatului dar și intervențiile tehnice sunt pe seama noastră. Serviciul de suport clienți este accesibil ori de câte ori ai nevoie.

 

newsletter email icon

Interesat de o ofertă?

Completează un scurt formular, iar colegii noștri te vor contacta cu o ofertă personalizată.