espressoare profesionale hotel

CAFEA BOABE PREMIUM DE LA NESCAFÉ

Cafeaua boabe de la NESCAFÉ va oferi oaspeților tăi savoarea și aroma pe care o doresc. Avem amestecuri de cafea prăjită bine echilibrate, cu profiluri gustative distincte, perfecte atât pentru automatele de cafea de la micul dejun, dar și pentru espressoarele de la bar. În plus, folosind cafeaua boabe certificată Rainforest Alliance contribui la un mediu sustenabil.

cafea boabe pentru restaurant
aparate de cafea barista

APARATE DE CAFEA PENTRU MIC DEJUN, BAR SAU CAMERĂ

O ceașcă bună de cafea la micul dejun, după cină, în cameră, în timpul pauzei de cafea la conferință și în bucătărie pentru tot personalul fantastic. Manipularea aparatelor de cafea trebuie să fie simplă și fiabilă, fie că vorbim de automate sau espressoare profesionale. La pachet ai service, training și mentenanță.

COMPLETEAZĂ EXPERIENȚA CU ACCESORII DE CALITATE

Îți oferim cești, pliculețe de zahăr și alte accesorii pentru o experiență completă NESCAFÉ. Suntem siguri că avem tot de ce aveți nevoie.

aparate de cafea horeca
cafea pentru pensiune

OPȚIUNE DE COFFEE CORNER

Optați pentru mobilier tip coffee corner și aduceți un plus de comfort în locația dvs. Alegeți un model din portofoliul nostru, care se potrivește nevoilor pe care le aveți.

SUSTENABILITATEA - O PRIORITATE PENTRU NOI

Lucrăm împreună cu plantațiile de cafea de mai bine de zece ani pentru a stabili metode avansate pentru agricultură și pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale producătorilor de cafea. Ne-am angajat să reducem emisiile de gaze cu efect de seră la fabricile noastre care produc cafea.

 

contact

Interesat de o ofertă?

Completează un scurt formular, iar colegii noștri te vor contacta cu o ofertă personalizată.