espressoare profesionale hotel

Oaspeții unui hotel se așteaptă la servicii de calitate, iar un aparat de cafea pentru hotel reprezintă o ofertă foarte apreciată de cei care se cazează în unitatea respectivă și vor să beneficieze de tot confortul.

Dacă alegi aparat de cafea Nescafé poți să optezi pentru modele fiabile, care au caracteristici speciale în funcție de locul unde vrei să le folosești: salon de mic dejun, bar sau cameră de hotel.

Gama de aparate de cafea pentru hotel de la Nescafé reprezintă o soluție completă care cuprinde aparat de cafea profesional, automat de cafea, cafea boabe premium, alături de accesorii, service, mentenanță și training.

Ai la dispoziție cele mai bune blenduri de cafea prăjită bine echilibrate, cu profiluri gustative distincte, potrivite atât pentru automatele de cafea de la micul dejun, cât și pentru espressoarele de la barul hotelului. Vei utiliza doar cafea boabe certificată Rainforest Alliance, așa că business-ul tău va contribui la un mediu sustenabil.

Poți să optezi pentru organizarea unui coffee corner, pe care îl alegi dintr-un portofoliu generos de modele, în funcție de spațiul de care dispui în hotel și de produsele pe care vrei să le oferi în materie de cafea.

Un aparat de cafea Nescafé reprezintă cea mai bună variantă pentru dotarea hotelului cu echipamente moderne și eficiente pentru servirea întregii game de băuturi pe bază de cafea.

 

CAFEA BOABE PREMIUM DE LA NESCAFÉ

Cafeaua boabe de la NESCAFÉ va oferi oaspeților tăi savoarea și aroma pe care o doresc. Avem amestecuri de cafea prăjită bine echilibrate, cu profiluri gustative distincte, perfecte atât pentru automatele de cafea de la micul dejun, dar și pentru espressoarele de la bar. În plus, folosind cafeaua boabe certificată Rainforest Alliance contribui la un mediu sustenabil.

cafea boabe pentru restaurant
aparate de cafea barista

APARATE DE CAFEA PENTRU MIC DEJUN, BAR SAU CAMERĂ

O ceașcă bună de cafea la micul dejun, după cină, în cameră, în timpul pauzei de cafea la conferință și în bucătărie pentru tot personalul fantastic. Manipularea aparatelor de cafea trebuie să fie simplă și fiabilă, fie că vorbim de automate sau espressoare profesionale. La pachet ai service, training și mentenanță.

COMPLETEAZĂ EXPERIENȚA CU ACCESORII DE CALITATE

Îți oferim cești, pliculețe de zahăr și alte accesorii pentru o experiență completă NESCAFÉ. Suntem siguri că avem tot de ce aveți nevoie.

aparate de cafea horeca
cafea pentru pensiune

OPȚIUNE DE COFFEE CORNER

Optați pentru mobilier tip coffee corner și aduceți un plus de comfort în locația dvs. Alegeți un model din portofoliul nostru, care se potrivește nevoilor pe care le aveți.

SUSTENABILITATEA - O PRIORITATE PENTRU NOI

Lucrăm împreună cu plantațiile de cafea de mai bine de zece ani pentru a stabili metode avansate pentru agricultură și pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale producătorilor de cafea. Ne-am angajat să reducem emisiile de gaze cu efect de seră la fabricile noastre care produc cafea.

 

contact

Interesat de o ofertă?

Completează un scurt formular, iar colegii noștri te vor contacta cu o ofertă personalizată.