Wednesday, 17 February, 2021

Contents: 

Cafeaua este iubită peste tot în lume, dar dacă nu avem grijă de ea și o tratăm cu respect, aceasta poate însemna un viitor fără cafea. Schimbările climatice, diverse boli, lipsa apei și fermierii care părăsesc plantațiile de cafea în schimbul orașelor mari creează o amenințare pentru viitorul cafelei.


sustenabilitate nescafe

Fiind unul dintre cei mai mari jucători din sectorul cafelei, investim mai mult în producția durabilă de cafea pentru a asigura un viitor pentru producătorii de cafea și cafea. Grown Respectfully este despre a ajuta la asigurarea unei aprovizionări responsabile cu cafea de calitate și a contribui la dezvoltarea socială și economică a fermelor. Este vorba, de asemenea, de reducerea impactului asupra mediului atât al cultivării cafelei, cât și al facilităților noastre de producție. Dacă cultivăm cafea cu respect, putem asigura cafea pentru viitor.Cultivată cu respect - de la bob la ceașcă


Planul nostru are trei dimensiuni pentru a asigura o cafea mai durabilă de la agricultură la producție și efectul acesteia asupra mediului nostru:


• Responsabilitate în agricultură:
Am dezvoltat pomi de cafea care sunt rezistenți la rugina, care este o boală ce afectează adesea arborii de cafea. Acești arbori de cafea pot crea o recoltă mai bună și pot reduce la minimum riscul de moarte a arborelui de cafea. De aceea am plantat deja 182 de milioane de noi arbori de cafea. În plus, instruim fermierii într-o cultură mai durabilă a cafelei, de ex. prin reducerea apei folosite. De asemenea, lucrăm cu fermierii și comunitățile lor prin programul nostru Farmer Connect pentru a ne asigura că cafeaua devine o carieră mai atractivă pentru generațiile viitoare.

• Responsabilitate pentru producție:
Ne-am angajat să reducem emisiile de gaze cu efect de seră și apă din fabricile noastre de cafea cu 35% până în 2020

• Responsabilitate pentru mediu:
Investim resurse considerabile pentru a promova inițiative de sustenabilitate, care sunt investite în principal în ferme și optimizări la fabricile noastre din 2010 până în 2020
 


NESCAFÉ ESTE PARTE A RAINFOREST ALLIANCE


Rainforest Alliance este o organizație neguvernamentală care lucrează pentru a păstra biodiversitatea și a garanta condiții de viață durabile pentru locuitorii locali. În cadrul Grown Respectfully, lucrăm împreună la plantațiile de cafea de mai bine de zece ani pentru a stabili metode avansate pentru agricultură și pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale producătorilor de cafea.


10 ANI DE NESCAFÉ PLAN


NESCAFÉ este una dintre cele mai populare mărci de cafea din lume - una dintre cele șapte căni de cafea băute în întreaga lume este o ceașcă de NESCAFÉ. În același timp, mulți cultivatori de cafea trăiesc cu incertitudine. Recoltele și veniturile lor sunt în continuă amenințare. De aceea, Nestlé a lansat NESCAFÉ PLAN în urmă cu 10 ani, pentru a îmbunătăți viața cultivatorilor. În acești 10 ani, am reușit să:

  • Astăzi, 75% din toată cafeaua pentru produsele Nescafé este achiziționată în mod responsabil. în 2020, Nescafé a NESCAFÉ mai mult de 649.000 de tone de cafea crescută responsabil. Cel mai mare volum de la un cumpărător individual de cafea.
  • Am distribuit cultivatorilor 235 de milioane de plante de cafea cu randament ridicat și rezistente la boli. Acest lucru a contribuit la reconstrucția a aproape 120.000 de hectare de plantații de cafea în întreaga lume.  
  • Am dezvoltat și 15 noi soiuri Arabica și Robusta în cinci țări: Mexic, Columbia, Ecuador, Filipine și Thailanda. Aceste plante au o productivitate mai mare, rezistență și calitate ridicată. 
  • Am organizat mai mult de 900.000 de cursuri de formare agricolă. Obiectivul a fost optimizarea productivității și a costurilor, îmbunătățirea calității și reducerea amprentei de mediu prin metode eficiente de irigare și tăiere.
  • Am împuternicit peste 10.000 de femei și tineri cultivatori prin programe de leadership și formare în economia gospodăriei  
  • Am consolidat cunoștințele despre antreprenoriat pentru peste 10.000 de cultivatori, cu accent pe competența financiară, evidența și antreprenoriat. 

nescafe plan