Rainforest Alliance

NESCAFÉ a colaborat cu Rainforest Alliance pentru mai mult de zece ani pentru a îmbunătăți metodele agricole și condițiile de viață ale fermierilor de cafea.
Scopul este de a face ca producția de cafea să devină mai durabilă și profitabilă pentru ei.

Contents: 

Colaborarea în domeniul agriculturii durabile

Împreună cu Rainforest Alliance, Sustainable Agriculture Network (SAN) și The Common Code for the Coffee Community(Asociația 4C), NESCAFÉ dorește să îmbunătățească modul de gestionare al plantațiilor de cafea, astfel încât fermierii de cafea actuali și viitori să poată beneficia de ele. Prin urmare, ne concentrăm pe protejarea resurselor naturale și a ecosistemelor, garantând drepturi și avantaje pentru angajați, creșterea profiturilor, controlul cheltuielilor, îmbunătățirea calității și diversificarea.

Scopul

Rainforest Alliance este o organizație internațională non-profit, dedicată conservării biodiversității și promovării condițiilor de viață durabile.
Pentru a realiza acest lucru, ei susțin fermierii de cafea în vederea îmbunătățirii utilizării terenurilor și a operațiunilor de afaceri.
Rainforest Alliance poate stimula dezvoltarea durabilă la nivel local și este, prin urmare, un partener ideal pentru a ne ajuta să implementăm pilonul nostru de sustenabilitate al "agriculturii responsabile".
Produsele cu eticheta Rainforest Alliance provin de la plantații unde criterii stricte se aplică mediului, condițiilor economice și sociale.

  • Protejarea activă a speciilor de animale (pe cale de dispariție)
  • Prevenirea eroziunii solului
  • Reducerea utilizării substanțelor chimice
  • Fermierii de cafea (și familiile lor) primesc un venit bun, oportunitatea de educație și îngrijire medicală

Faceți click aici pentru a afla mai multe despre Rainforest Alliance.

Viitorul

Prin planul NESCAFÉ, specialiștii agricoli cu experiență din cadrul Rainforest Alliance,
SAN și Nestlé colaborează pentru a combina cunoștințele tradiționale ale producătorilor de cafea cu perspectivele științifice moderne.
În acest fel, agricultorii vor avea acces la noi tehnici care le vor permite să lucreze mai sustenabil. ONG-urile ne ajută să pregătim mii de fermieri de cafea, iar actualii și viitorii fermieri de cafea pot beneficia de acest lucru.

NESCAFÉ Selezione - Cafea boabe 1,0 kg

Un gust echilibrat și bogat
Combinația de boabe Arabica și Robusta conferă acestui amestec un gust echilibrat și bogat. Cu o ceașcă delicioasă de cafea sau cappuccino, vă puteți reîncărca în timpul unei zile de lucru aglomerate. NESCAFÉ Selezione este un amestec din plantațiile Rainforest Alliance. Acest amestec are un corp mediu și un echilibru excelent între amar și acru, cu note de lemn și fructe.Boabele de cafea provin din Brazilia și Columbia.

  • Boabe proaspăt prăjite, ideale pentru prepararea unui espresso
  • Amestec de boabe de cafea Arabica și Robusta
  • Cafea certificată Rainforest Alliance

NESCAFÉ Superiore - Cafea boabe 1,0 kg

Cafea cu caracter
Te relaxezi în timpul unei zile de lucru aglomerate cu un cappuccino? Sau obți un impuls de la un espresso puternic?
Savurează aroma delicioasă de cafea bogată NESCAFÉ Superiore. Boabe 100% Arabica provenite din plantațiile certificate Rainforest Alliance.
Plină de caracter și aromată, ușor amară, cu note de migdale. Boabele de cafea provin din Brazilia și Columbia.

 

  • Boabe proaspăt prăjite
  • 100% boabe Arabica
  • Cafea certificată Rainforest Alliance