Skip to main content
nespro323356_headerimage-960x400

Viitorul meniurilor într-o lume post COVID-19

După săptămâni de navigare prin provocările provocate de pandemie, industria ospitalității a început să-și deschidă din nou porțile și să-i întâmpine pe consumatori cu un sentiment de optimism și entuziasm.
Citiți articolul
nespro323356_headerimage-960x400

5 Previziuni privind modificările comportamentului consumatorilor post Covid-19

Pandemia COVID-19 a creat noi obiceiuri ale consumatorilor, rezultând în afaceri care încearcă să înțeleagă care sunt acestea și să se adapteze noii realități. Iată câteva predicții cu privire la modificările comportamentului consumatorului care trebuie așteptate și la ce să ai grijă când normalitatea revine.
Citiți articolul
nespro17290_header-960x400-b_v12

Redeschiderea restaurantelor și a altor afaceri din industria ospitalieră

ÎNAPOI LA LUCRU - ÎNAPOI LA AFACERI: Ce înseamnă acest pas pentru catering și restaurante.
Citiți articolul