Cum alegi espressorul potrivit pentru birou?

Monday, 12 July, 2021

Cafeaua este esențială pentru a începe bine o zi de muncă și pentru a fi mai productiv. Este greu să ne imaginăm o dimineață la birou fără o cană aburindă plină cu lichidul care ne va da energie pentru tot restul zilei. Pentru a obține cafeaua perfectă, ai nevoie de cel mai bun espressor pentru birou, care va transforma acest ritual într-o adevărată plăcere.

 

Criterii pentru alegerea celui mai bun espressor pentru birou

Care sunt elementele principale de care va trebui să ții cont, atunci când vine vorba despre cafea la birou? În primul rând, îți vei dori ca aparatul să fie unul rapid. De asemenea, acesta trebuie să aibă o capacitate considerabilă ca să poată prepara cafea pentru un număr cât mai mare de oameni, înainte să îl alimentezi din nou. Iată după ce alte criterii poți alege cele mai bune espressoare pentru birou.

Modul de funcționare

Există mai multe tipuri de espressoare, cu diverse moduri de funcționare. Alegerea perfectă pentru birou va trebui să fie rapidă și intuitivă, pentru a evita formarea unei cozi în așteptarea cafelei.

Un espressor automat vine cu o multitudine de avantaje, cum ar fi, faptul că este ușor de folosit, iar cafeaua este gata imediat. Cel mai bun espressor automat pentru birou trebuie să aibă și o varietate de funcții care să permită utilizatorilor să aleagă tăria cafelei sau temperatura acesteia. Aceste tipuri de aparate funcționează, de obicei, cu boabe de cafea.

 

În cazul unui birou mare, unde este nevoie de o cantitate mai mare de cafea în timpul zilei, espressorul superautomat este o altă soluție potrivită. Acesta este la fel de intuitiv și rapid, dar, vine cu o capacitate mai mare. Astfel, poate prepara un număr mai mare de băuturi.

Dacă dorești să le oferi angajaților mai multe opțiuni, când vine vorba de cafeaua lor, espressorul care funcționează pe bază de capsule poate fi alegerea ta. Deși, nu sunt la fel de rapide ca espressoarele automate, capsulele se schimbă ușor și permit alegerea sortimentului preferat de cafea.

Modul de alimentare cu apreciata cafea

Espressoarele pot funcționa pe bază de cafea boabe, cafea măcinată, capsule sau paduri. Aparatele care folosesc cafea boabe sunt cele mai practice pentru un birou, întrucât conțin râșnițe încorporate și nu este nevoie să le umpli înainte de fiecare utilizare. De asemenea, cafeaua obținută din boabe proaspăt râșnite are o calitate mai bună.

Un espressor pentru cafea măcinată nu este la fel de rapid. În cazul în care îți dorești o băutură mai proaspătă, vei avea nevoie de o râșniță separată, ca să pregătești cafeaua. Desigur, o poți folosi și pe cea care a fost deja măcinată, dar, nu vei obține o aromă de aceeași calitate.

 

Espressoarele pe bază de capsule vin cu avantajul diversității și al faptului ca ele conțin cafea deja măcinată. O alegere nepotrivită pentru un birou ar fi un aparat care folosește paduri, deoarece acesta este mult mai lent, în comparație cu restul espressoarelor. Aceste paduri se umplu manual și nu sunt chiar modul ideal de preparare pentru un număr mare de oameni.

Modul de alimentare cu apă

Majoritatea espressoarelor se alimentează manual, lucru care poate deveni un impediment. De aceea, este indicat să optezi pentru un aparat cu un rezervor mai mare, unde apa se va consuma mai greu.

Pentru a evita orice fel de operațiuni de acest gen, espressoarele profesionale pot fi conectate direct la o sursă de apă. Astfel, acestea se vor umple automat, atunci când este nevoie. Desigur, un astfel de sistem este foarte avantajos, dar, vine și cu câteva dezavantaje: prețul va fi unul destul de ridicat și aparatul poate deveni zgomotos. atunci când are loc umplerea cu apă.

Alte funcții disponibile

Pentru o cafea bună, vei avea nevoie de un aparat cu funcții variate. De exemplu, unele espressoare au setări avansate de reglare a temperaturii sau a modului de râșnire. Astfel, poți obține cafea cu diferite arome și intensități. Dacă dorești să experimentezi mai multe feluri de băuturi, ai putea avea nevoie de un aparat care îți permite să selectezi cantitatea de lapte dorită.

Asemenea funcții adiționale nu influențează numai calitatea cafelei, ci, și întreaga experiență de preparare. Ele pot fi funcții de mentenanță, cum ar fi clătirea automată a rezervorului sau setările de fierbere a apei. Un aparat ușor de folosit trebuie să aibă un afișaj digital. Dacă nu știi exact cum să alegi un espressor pe baza acestor criterii, poți întreba angajații ce fel de setări ar prefera.

 

Aparate de cafea pentru birou recomandate de Nestle Professional

Odată ce te-ai decis cum va arăta viitorul aparat de cafea, e momentul să alegi modelul potrivit pentru nevoile tale. Avem câteva recomandări perfecte pentru cafele aromate care se prepară simplu și rapid. Vezi care este cel mai bun espressor pentru biroul tău!

NESCAFÉ Milano FTS 60E

 

Cu un design modern și ușor de utilizat, NESCAFÉ Milano FTS 60E este alegerea perfectă pentru o cafea de calitate. Ecranul LED touchscreen permite alegerea a până la 12 sortimente de băuturi, iar aparatul dispune de 5 compartimente separate atât pentru cafea boabe, cât și cafea măcinată.

Acest produs este alegerea ideală, dacă dorești un aparat simplu, dar, eficient.

NESCAFÉ Alegria ATS 60

Espressorul NESCAFÉ Alegria ATS 60 are opțiuni pentru toate gusturile și este destinat unui birou mare. Ecranul touchscreen prezintă până la 48 de varietăți diferite de cafea, preparate cu ajutorul tehnologiei Variplus. Astfel, poți fi sigur că vei oferi angajaților tăi cele mai bune băuturi pe bază de cafea.

Recomandăm acest produs dacă îți dorești varietate și calitate.

NESCAFÉ WMF 1100S

 

Pentru automatizare completă, design intuitiv și modern și băuturi variate, NESCAFÉ WMF 1100S este răspunsul. Aparatul folosește tehnologii de înaltă clasă pentru a livra cafea sau băuturi pe bază de lapte, de cea mai înaltă calitate. De asemenea, este ușor de folosit și toate procesele sunt automate.

Acesta este produsul ideal dacă îți dorești o funcționare perfectă.

 

Alegerea celui mai bun espressor pentru birou poate părea o sarcină dificilă, deoarece, sigur, vrei ca toată lumea să fie mulțumită. Odată ce ai luat în considerare toți factorii, va fi mult mai ușor să selectezi aparatul perfect pentru nevoile tale. Te invităm să arunci o privire pe site-ul nostru, pentru a vedea alte produse pe placul tău.