Amenajarea unui colț de bar pentru cafea: Idei pentru business-ul tău

Tuesday, 7 December, 2021

O cană de cafea este binevenită în orice moment al zilei, așa că amenajarea unui bar pentru cafea reprezintă o idee excelentă atât pentru companii, cât și pentru magazine, hoteluri, restaurante și alte unități din industria ospitalității (cafenele, cofetării, baruri, truckfoods și altele).


Îți prezentăm în continuare câteva sfaturi utile pentru realizarea unui colț de bar dotat cu toate echipamentele și accesoriile necesare, în funcție de business-ul tău:


Amenajarea barului pentru cafea la birou


Atunci când începi amenajarea unui bar de cafea la sediul firmei, alege un loc la care să aibă acces facil angajații, de exemplu în zona de recreere sau în spațiul destinat servirii mesei. Dacă vrei să instalezi un bar de cafea în sala de ședințe și întâlniri cu clienții, optează pentru un colț pe peretele opus intrării, lângă fereastră, pentru a obține o atmosferă luminoasă și plăcută. 


Apoi urmează alegerea unui espressor pentru birou, care să corespundă cerințelor de calitate impuse de nivelul companiei, pentru că modul în care îți tratezi colaboratorii reprezintă un adevărat barometru al reputației firmei tale. Folosește cea mai bună cafea, pentru ca angajații și clienții tăi să fie mulțumiți și motivați pentru performanță.

 
Astfel vei crea un spațiu agreabil, cu un nivel estetic ridicat, care se încadrează perfect în ansamblul decorativ al biroului. Acest exercițiu de stil și savoare te va transforma într-un businessman veritabil, care știe că micile detalii determină succesul în afaceri.


Amenajarea barului pentru cafea în restaurant


La deschiderea unui restaurant ai multe lucruri de stabilit, iar printre acestea se numără și amenajarea unui bar pentru cafea, unde clienții să poată comanda băutura preferată.


Optează pentru un aparat de cafea profesional și oferă sortimente diverse de  cafea de exemplu cafea măcinată NESCAFÉ Grande, care constă într-un amestec de boabe de cafea culese în America Centrală și Asia, prăjită pe un profil mediu și măcinată la o dimensiune standard. 


Dacă preferi aparate care funcționează cu cafea pad-uri sau monodoze, alege produse premium precum NESCAFÉ® Espresso E.S.E. pods, care au o aromă intensă și se potrivesc pentru diferite sortimente de cafele.


Amenajează un bar dotat cu mobilier profesional și contractează soluții B2B ce cuprind automate de cafea profesionale, stocuri de cafea boabe din sortimente premium, echipamente personalizate. Dacă apelezi la servicii complete de consultanță, instalare, service și instalare,  poți să beneficiezi de sfaturi profesioniste pentru amenajarea unui coffee corner adaptat nevoilor tale, pentru a pune la dispoziția clienților tăi cea mai bună calitate în servirea cafelei.


Amenajarea barului pentru cafea în hotel


Oaspeții unui hotel trebuie să beneficieze de servicii de calitate, iar posibilitatea de a savura o cafea la un bar amenajat în lobby sau pe terasă va fi cu siguranță apreciată de toți clienții.  


Alege echipamente profesionale ca să le poți oferi o gamă largă de băuturi pe bază de cafea, într-o ambianță plăcută, asigurată de amenajarea unui bar de cafea cochet și modern, în ton cu arhitectura hotelului. 


Ai la dispoziție diverse modele de aparate de cafea pentru hoteluri, astfel încât amenajarea unui bar de cafea sau a unui coffee corner să poată fi realizată la cel mai înalt nivel de calitate, pentru a deservi spațiile de relaxare și socializare din cadrul unităților de cazare.


În oricare dintre domeniile prezentate îți desfășori activitatea, atunci când alegi aparatul de cafea potrivit pentru afacerea ta ține seama și de amplasarea lui în amenajarea de bar pe care ai proiectat-o, astfel încât să se potrivească din punct de vedere funcțional și estetic. Business-ul tău poate fi sau nu într-un domeniu apropiat de cel al servirii cafelei, dar cu siguranță că angajații, clienții și colaboratorii tăi vor aprecia un spațiu elegant, ergonomic, practic și dotat cu cele mai bune băuturi pe bază de cafea.