MAGGI

MAGGI Concentrat de Pui

MAGGI Concentrat de Pui sub formă de pastă concentrată cu gust de pui, ideal pentru prepararea oricărui fel de mancare, de la supe și ciorbe, la tocănițe, sosuri, paste, fripturi. Este foarte ușor de folosit, nu trebuie decât să îl dizolvi în apă fierbinte.

Declarație nutrițională

Declarație nutrițională

Declarație nutriționalăPer 100 g de produs
Valoare energetică1170 kJ
281 kcal
Grăsimi19,7 g
- din care acizi grași saturați12
Fibre0,7 g
Proteine7,1 g
Sare51,1 g

 

Metodă de preparare: adăugați produsul în apă fierbinte sau clocotită și amestecați bine. 22g de produs la 1 litru de apă.

Număr de porții per cantitate netă: 600 a cȃte 250 ml fiecare.

Ingrediente

Ingrediente:

sare iodată, grăsime vegetală de palmier [grăsime vegetală de palmier, antioxidant (extract de rozmarin)], potențiatori de aromă (monoglutamat de sodiu, 5’- ribonucleotide disodice), amidon din porumb, făină de grȃu, zahăr, arome, extract deshidratat de drojdie (extract de drojdie, sare), grăsime de pui [grăsime de pui (1,9%), antioxidant (extracte de rozmarin)], ceapă deshidratată granule, carne deshidratată de pui [carne de pui (0,74%), sare iodată, antioxidant (extracte de rozmarin)], condimente (turmerin, piper alb, coriandru), pătrunjel frunze, colorant (caramel simplu). Poate conține lapte, ouă, soia, țelină şi peşte.