Cum contribuie o cafea sustenabilă la o lume durabilă

 

NESCAFÉ este cea mai consumată marcă de cafea din lume, nu mai puțin de 5.500 de cești de NESCAFÉ se beau cu fiecare secundă. Prin urmare, acordăm importanță faptului că atat boabele de cafea cât și semințele de cacao sunt produse cu respect atât față de oameni, cât și față de mediul înconjurător.

 

Cafeaua bună începe la origine. O viață mai bună pentru fermierii de cafea și o cafea de calitate mai bună - acesta este scopul programului nostru ”Grown Respectfully”. Pentru a realiza acest lucru, lucrăm cu fermierii de cafea și cu parteneri precum Rainforest Alliance, Sustainable Agriculture Network (SAN), Common Code for the Coffee (4C), pentru a ne asigura că iubitorii de cafea se pot bucura de cafeaua preferată. Acum și în viitor.

 

Grown Respectfully

 

Nestlé Professional lucrează împreună cu producătorii de cafea din 1962 pentru a oferi o cafea produsă în mod responsabil și de cea mai bună calitate. Aceasta răspunde faptului că societățile apreciază sustenabilitatea și responsabilitatea socială corporativă. Responsabilitate pe  tot parcursul procesului de producție al cafelei, de la bobul verde de cafea în ceașca ta NESCAFÉ.

 

Grown Respectfully este o inițiativă la nivel mondial prin care Nestlé Professional, împreună cu partenerii săi, oferă valoare adăugată tuturor celor implicați în procesul de producție al cafelei și în consumul acesteia. Facem acest lucru sprijinind fermierii de cafea din 20 de țări, furnizând noi culturi, asigurând transferul de cunoștințe despre cultivarea cafelei, sprijinind fermele profitabile și accesul la materiale și instrumente mai bune. Acesta este modul în care lucrăm împreună pentru a asigura viitorul cafelei, ca să vă puteți bucura de cea mai bună cafea.

 

Agricultura responsabilă
Oferim sprijin continuu și instruire fermierilor noștri pentru a-și menține culturile sănătoase. În acest fel încercăm să garantăm un venit echitabil și promitem o relație lungă și durabilă, nu numai pentru acești fermieri, ci și pentru generațiile ulterioare.

Producție responsabilă
În cadrul inițiativei NESCAFÉ ne concentrăm și pe reducerea impactului producției asupra mediului înconjurător. Folosim refrigeranți mai naturali și mai curați, convertim deșeurile în energie, folosind surse de energie mai durabile.
Multe dintre eforturile noastre sunt concentrate la nivel local și adresează nevoile de mediu și sociale ale comunităților locale

 

Consum responsabil
Suntem bucuroși să te ajutăm să alegi un automat de cafea optim pentru economisirea energiei. Acest lucru reduce impactul negativ asupra mediului și ajută organizația ta să economisească bani.

 

 

Știai că:

 

16 milioane de plante de cafea au fost oferite de Nestle fermierilor în zece ani.

 

- Alte 220 de milioane de plante de cafea, rezistente la boli, vor fi oferite până în 2020.

- Reziduurile de cafea sunt folosite drept combustibil în fabrica noastră.

- Aceasta oferă o reducere a consumului de energie (20% pe tonă de cafea) și a deșeurilor (30% pe tonă de cafea).

- Achiziționăm direct 180.000 de tone de cafea de la 170.000 de fermieri din întreaga lume.

0 Articole

No results found for your search