aparate de cafea

Ai o afacere în domeniul Horeca și ești în căutare de soluții profesionale pentru aprovizionarea restaurantului. Alege preparate culinare Nestlé professional ca să beneficiezi  de calitatea și consecvența necesare, pentru dezvoltarea profitabilă a afacerii. 

Poți să alegi dintr-o gamă largă de produse culinare Nestlé ca să oferi clienților tăi meniuri variate și sănătoase, care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. 

Ai la dispoziție Garden Gourmet sensational burger, un produs de înaltă calitate care oferă un gust delicios și o aromă irezistibilă. Este un burger vegan pe bază de plante, bogat în proteine și o excelentă sursă de fibre.

Pentru preparate culinare gustoase poți să folosești Maggi piure de cartofi disponibil sub formă de granule realizate din cartofi atent selecționați și lapte praf degresat. Beneficiezi astfel de o soluție rapidă și gustoasă care te ajută în prepararea unor mese delicioase.

Ca să obții preparate gustoase folosește Maggi secretul gustului, un condiment universal granulat, cu legume, ideal pentru supe, ciorbe, sosuri, pilafuri, paste sau fripturi.

Deserturile sunt foarte apreciate de clienții tăi, așa că oferă-le specialități dulci preparate cu sos de ciocolată sau sos de caramel Nestlé Docello, recomandate pentru decorarea deserturilor și personalizarea oricărui tip de băutură rece.

Folosește preparate culinare Nestlé professional pentru excelență în Horeca!

 

Produse culinare: 

6 Produse

Brand

Category

Categorie