aparate de cafea

Ai o afacere în domeniul Horeca, fie că este restaurant, cafenea, pub, cofetărie sau terasă și este important să oferi clienților o gamă largă de sortimente de cafea, iar cele mai importante sunt cafea solubilă și cafea boabe. 
Pentru soluții profesionale complete ai la dispoziție cafea solubilă Nescafé, cafea boabe Nescafé, monodoze Nescafé și cafea măcinată Nescafé, ca să alegi ceea ce ai nevoie pentru clienții tăi, în fiecare zi.
Beneficiezi de o gamă largă de blenduri de cafea boabe și cafea solubilă Nescafé, cultivată responsabil și certificată Rainforest Alliance. Poți să optezi pentru boabe Arabica sau amestec de boabe de cafea Arabica și Robusta, ca să prepari cele mai bune băuturi pe bază de cafea: cafea neagră, cafea cu lapte, lungo, ristretto, latte, freddo, frappé sau americano.
Pentru un cappuccino perfect ai la dispoziție un topping special care creează un strat de aer spumos, dar ferm, ce dă cafelei o dulceață inconfundabilă.
Poți să comanzi cafea prăjită și măcinată, mix de cafea sau cafea solubilă în diferite ambalaje și cantități. Pentru copii ai la dispoziție băuturi delicioase pe bază de lapte și cacao cu un conținut redus de grăsime sau băuturi instant pe bază de ceai cu aromă de lămâie.
 Alege sortimente de cafea de cea mai bună calitate, pentru cafele memorabile.

14 Produse