Aparate de cafea de la NESCAFÉ

Una dintre cele mai îndrăgite băuturi, cafeaua este prezentă în meniul oricărui bar, restaurant, cafenea, cofetărie, terasă sau food lounge. Dacă vrei să oferi oaspeților și clienților tăi cele mai bune sortimente de cafea într-un mod profesionist, la cele mai înalte standarde, utilizează aparate de cafea Nescafé, disponibile într-o gamă largă de modele, în funcție de caracteristicile localului tău.


Poți să alegi espressor profesional recomandat pentru cafenele și restaurante, espressor manual, aparate de cafea profesionale, aparate de cafea boabe. Te vei bucura de calitatea Nestlé, ca un adevărat barista pregătit să prepare cea mai bună cafea.


Ai la dispoziție și modele de aparat de cafea cu capsule sau aparat de cafea cu râșniță. Fie că folosești cafea boabe sau cafea solubilă, tot ce ai de făcut este să apeși pe buton și obții o cană perfectă de cafea cu aromă subtilă și gust desăvârșit.


Aparatele de cafea Nescafé îți oferă mai multe selecții, prezentate pe un panou tactil iluminat LED, de unde alegi espresso, cappuccino, lungo, spumă de lapte, ristretto, latte macchiato, café au lait sau americano.


Astfel poți să oferi cea mai largă varietate de băuturi pe bază de cafea și lapte proaspăt. În plus ai la dispoziție distribuție automată de pahare și paletine, pentru servicii de nivel profesionist.

 

18 Produse

Aparate de cafea semi-automate

Aparate de cafea free-standing